Όταν δολοφονήθηκε ο Βασιλιάς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ κάποιοι στρατηγοί του πρόδωσαν. Έπρεπε να διατηρήσουν αυτό που επανέφερε ο ιδιος και δεν είναι άλλο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και τον Ελληνικό πολιτισμό σε όλο τον πλανήτη όπου είχε διαταραχτεί από αλλογενείς φυλές με πολέμους και σφαγές. Έτσι βρήκαν χώρο η αποστάτες και εισχώρησαν στο δημιουργικό περιβάλλον των ανθρώπων υφαρπάζοντας την εξουσία από την Σύγκλητο στην πρώιμη Βυζαντινή αυτοκρατορία..
Οι Κύριοι (Κουρήτες), όπως προσφωνούσαν τους Συγκλητικούς στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπρεπε να είναι ελληνικής ιθαγένειας, ώστε «οι προστασίες να λαμβάνονται σωστά και να δίδονται σωστές απαντήσεις από τους θεούς όταν αποφασίζουν επάνω σε νομικά, κοινωνικά και ειδικώς σε στρατιωτικά θέματα». Επί Ρωμανίας ( Βυζάντιο ) επίσης ο νόμος όριζε την αμιγώς Ελληνική φυλετική καθαρότητα των Συγκλητικών – από τις τάξεις των οποίων εξελέγετο ο εκάστοτε Βυζαντινός Αυτοκράτωρ – και μάλιστα επί ποινή εκπτώσεως των κληρονομικών Συγκλητικών προνομίων των απορρεόντων εκ της καταγωγής τους. Για δε τον βασιλέα της Ρωμανίας ( αυτοκράτωρ ήταν υποδεέστερος του τίτλου του βασιλέως ) ίσχυε : «…τα μεν εώα έθνη διδόασι τιμήν τω Βασιλεί ως διαδόχω του πατρικού οίκου του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Αυτός ο όρος της εθνολογικής κληρονομικής διαδοχής αποδυναμώθηκε με την επικράτηση της δογματικής νομοθεσίας για τον Αυτοκράτορα ο οποίος έπρεπε να είναι : «Πιστός εν Χριστώι τωι Θεώι Βασιλεύς και Αυτοκράτωρ Ρωμαίων».
Η κυρία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ υποψήφια βουλευτής στον νομό Θεσπρωτίας με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μιλά για τον σφετερισμό των δικαίων του Έθνους των Ελλήνων από αλλογενής φυλές που εισχώρησαν ύπουλα μέσα στην διοίκηση του Βυζαντίου βάση της δογματικής νομοθεσίας.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] – 693 4141 042